Trouble opening nengo-gui

When i try to use the nengo command to open the nengoGui it prints this code and does not open nengoGui:

Traceback (most recent call last):
File "C:\ProgramData\Anaconda3\Scripts\nengo-script.py", line 33, in <module>
sys.exit(load_entry_point('nengo-gui', 'console_scripts', 'nengo')())
File "C:\ProgramData\Anaconda3\Scripts\nengo-script.py", line 25, in 
importlib_load_entry_point
return next(matches).load()
File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\importlib\metadata.py", line 77, in load
module = import_module(match.group('module'))
File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\importlib\__init__.py", line 127, in import_module
return _bootstrap._gcd_import(name[level:], package, level)
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1014, in _gcd_import
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 991, in _find_and_load
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 975, in _find_and_load_unlocked
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 671, in _load_unlocked
File "<frozen importlib._bootstrap_external>", line 783, in exec_module
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 219, in _call_with_frames_removed
File "c:\users\hallm\downloads\nengo-gui-master\nengo-gui- 
master\nengo_gui\__init__.py", line 1, in <module>
from .gui import GUI, InteractiveGUI
File "c:\users\hallm\downloads\nengo-gui-master\nengo-gui-master\nengo_gui\gui.py", line 
20, in <module>
from nengo_gui.guibackend import GuiServer
File "c:\users\hallm\downloads\nengo-gui-master\nengo-gui- 
master\nengo_gui\guibackend.py", line 26, in <module>
import nengo_gui.page
File "c:\users\hallm\downloads\nengo-gui-master\nengo-gui-master\nengo_gui\page.py", 
line 12, in <module>
import nengo
File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\__init__.py", line 39, in 
  <module>
     from .base import Process
     File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\base.py", line 7, in <module>
     from nengo.config import SupportDefaultsMixin
     File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\config.py", line 18, in 
    <module>
    from nengo.params import Default, is_param, iter_params
    File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\params.py", line 7, in 
    <module>
    from nengo.rc import rc
    File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\rc.py", line 67, in <module>
    import nengo.utils.paths
    File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\utils\__init__.py", line 14, in 
   <module>
   from . import simulator
   File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\utils\simulator.py", line 5, in 
  <module>
  from .stdlib import groupby
  File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\utils\stdlib.py", line 256, in 
  <module>
  class Timer:
  File "C:\ProgramData\Anaconda3\lib\site-packages\nengo\utils\stdlib.py", line 283, in 
  Timer
  TIMER = time.clock if sys.platform == "win32" else time.time
  AttributeError: module 'time' has no attribute 'clock

Hi @justanotherfangirl , and welcome to the Nengo forum! :smiley:

Based on the last line in the response you provided, I think the issue could be related to the used python version ( I suspect you are using the 3.8), as it is mentioned in What’s New In Python 3.8 :

The function time.clock() has been removed, after having been deprecated since Python 3.3: use time.perf_counter() or time.process_time() instead

So it may be useful to check again the used python version, downgrade it (if it’s indeed the 3.8) and test again.

Thanks, it works perfectly now!